Hurtigere igennem til security i Billund

I spidsbelastninger kan det være svært at forudsige passagernes rejsemønster, og det kan skabe flaskehalse i forbindelse med kontrol af boardingkort.

For at komme den udfordring til livs har Billund Lufthavn installeret PreSecurity Gates, hvor de rejsende selv scanner boardingkort, inden de går videre til sikkerhedskontrollen. De selvbetjente adgangssluser fungerer, uanset om boardingkortet er printet eller digitalt. Den rejsende skal blot holde stregkoden op foran en stregkodelæser. Når koden er aflæst åbner slusen.

Billund Lufthavn har installeret fire sluser, som kan benyttes af alle rejsende med boardingkort, samt to FastTrack sluser til rejsende med en særlig billettype, samt en manuel sluse til rejsende i kørestol.

”Vi har opnået mere ensartet, hurtig og effektiv passagergennemstrømning, samtidig med at sikkerheden er i top. Det giver en tryg og ukompliceret rejseoplevelse”, siger Jan Skov, afdelingsleder for Security i Billund Lufthavn.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.