Hurtigruten byder velkommen til MS Spitsbergen

Hurtigruten spitsbergenSidst i juli bad Hurtigruten om hjælp til at finde et navn til de nye skib. Efter en måned og over 15.000 bidrag fra hele verden er konkurrencen slut og rederiet byder MS Spitsbergen velkommen til de nordiske have.

Fartøjet har fået navn efter Spitsbergen, ø-gruppen Svalbards største ø og en af de nordligste destinationer i Norge og i verden.

Det var Erlend Baldersheim som valgte navnet og overbeviste Hurtigrutens jury med sin motivering: ”Navnet MS Spitsbergen knytter sig til områdets eventyrlige arv og dramatiske natur. 1896 lade Richard With grunden til eventyr i området med ”Sportruten”. Efter over 100 år er eventyrsvejen – fra Hammerfest til Spitsbergen – lige så aktuelt og banebrydende som dengang”.

MS Spitsbergen erstatter MS Midnatsol langs med Norges kyst fra efteråret 2016 og kommer på sine første togter ud i de norske farvande for siden at sejle videre på Antarktis.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.