Hurtigruten lancerer endnu en fjord

LyngenfjordenI sommer kan Hurtigrutens gæster se frem til at opleve Lyngenfjorden øst for Lyngsalperne, som besøges på Hurtigrutens sydgående ture.

Alle Hurtigrutens skibe vil besøge Lyngenfjorden på de 11 jubilæumssejladser i forbindelse med 120-årsjubilæet for ’verdens smukkeste sørejse’.

Lyngenfjorden er omgivet af de mægtige Lyngsalperne og strækker sig 85 km ind i Troms fylke. Nogle steder ligger fjorden rolig og idyllisk med dybblåt vand, brusende vandfald og grønne bredder, mens den andre steder viser sin dramatiske side med forrevne klipper, dybe elvdale og isbræer, som strækker sig ud i fjorden.

I løbet af turen vil lokale fiskere komme ombord med dagens fangst af friske rejer, som passagererne kan tilberede og smage.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.