Hurtigruten øger på Antarktis

MS Midnatsol. Foto: Hurtigruten ASA.

MS Midnatsol. Foto: Hurtigruten ASA.

Rederiet vil fra vinteren 2016 øge sin trafik på Antarktis og Sydamerika når MS Midnatsol flytter til Punta Arenas i Chile, og sejler til de chilenske fjorde, Kap Horn, Magellanstrædet og Antarktis.

Et internationalt ekspeditionsteam med erfaring fra rejser i Antarktis sikrer et varieret indhold såvel ombord på fartøjet som ved udflugtsmålene.

”Vi er meget stærke indenfor det voksende eventyrsmarked og er en ansvarsfuld aktør indenfor miljøvenlig turisme. Med MS Midnatsol i Sydamerika og Antarktis møder vi den stigene efterspørgsel på aktive, naturbaserede oplevelser ombord på vores fartøjer”, siger Hurtigrutens koncernchef, Daniel Skjeldam.

Turen med MS Midnatsol er tilpasset områdets dyreliv, isforhold og den lokale kulturhistorie. Den ekstreme naturoplevelse i Antarktis kombineret med den sydamerikanske kultur skaber et helt unikt krydstogtsmiljø.

Hurtigrutens erfarne ekspeditionsfartøj i Antarktis, MS Fram, skal samtidig med udgangspunkt i Ushuaia, Argentina, søge nye steder i Antarktis, som er utilgængelige for større grupper. De rejsendes naturoplevelser kommer via skiløb på gletchere, teltovernatning blandt pingviner og længere udfordrende kajakture.

”Vi skaber et barskere Antarktis-produkt med MS Fram med nye spændende områder, som vi tidligere ikke besøgte”, siger Daniel Skjeldam.

MS Midnatsol kommer fra september 2016 til april 2017 til at gennemføre 16 afgange, hvoraf de 10 går til Antarktis. MS Fram vil i samme periode gennemføre ni afgange til Antarktis.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.