Hurtigtog tilbyder kontortid

Det er DSBs hensigt at indrette et særligt hurtigtog, som skal bringe forretningskunder direkte fra Århus til København uden stop på to timer og 40 minutter – 20 minutter hurtigere end i dag, skriver business.dk.

 

Toget inrettes med særligt hensyn til erhvervsfolk, som kan anvende rejsetiden, som et kontor med adgang til nettet fra alle arbejdspladserne. Rejsetiden alene gør, at tiden og netadgangen kan benyttes optimalt og DSBs adm. direktør Søren Eriksen venter at trække passagerer over i toget fra biler og fly.

 

Alle pladser i toget kaldes business på DSB 1’ og billetprisen er fastsat til 600 kr. hver vej.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.