Hver fjerde dansker undgår sociale medier

Flere danskere vælger at holde fri fra de sociale medier når de er på ferie. En undersøgelse fra momondo.dk viser, at 23% af danskerne undgår de sociale medier i ferien.

Flere danskere vælger at holde fri fra de sociale medier når de er på ferie. En undersøgelse fra momondo.dk viser, at 23% af danskerne undgår de sociale medier i ferien.

“Ferier giver os plads til at koble helt af – og ikke kun fra arbejdet. I dag fylder de sociale medier en del i hverdagen, og det kan stresse at skulle ‘være på’ hele tiden. Derfor kan det være befriende at slette Facebook eller Instagram app, mens man er på ferie og nyde tiden med dem omkring én,” siger Lasse Skole Hansen, momondos danske presseansvarlige.

Flere vælger at slukke helt for mobilen. Ifølge momondos undersøgelse slukker 18% deres mobil eller tablet, når de er på ferie, for at kunne slappe helt af.

Sammenligner vi os med vores nordiske naboer, så er Danmark det land, hvor flest vælger at undvære mobilen på ferien for at kunne slappe af. Nordmændene følger lige i hælene med 16%, mens vores svenske og finske naboer er mindre tilbøjelige til at slukke. momondos undersøgelse viser, at blot 12% svenskerne og finnerne slukker mobilen i ferien.

Ferie-blær er den nye trend

Londons bedste restaurant var en IT-joke

Rejseleder bortvist efter Facebook-chat

x

Læs Også

Hotelkæde tester blockchain

TECH: Men mange stadig forsøger at forstå, hvad blockchain kommer til at betyde for rejsebranchen, testes mulighederne på et hotel i Stockholm.

En app til personalet

TECH: Det plejer at være gæsterne, der kan hente en app for at gøre brug at hotellets service. Sådan er det ikke hos Arthur Hotels. Her er det de ansatte, der kommunikerer via mobilen.

Google app giver rabat på billeje og ture

TECH: Appen Google Trips tilbyder nu rabat på udvalgte aktiviteter, begivenheder og billeje på større destinationer – også i København og Aarhus.

Ny app fornyer hoteloplevelsen

HOTELLER: Den danske startup AeroGuest har udviklet en app, der skal gøre hoteloplevelsen bedre for gæsterne. Appen er lanceret hos Hotel Danmark som det første hotel i Norden.

Priser til easyJet for app

TECH: EasyJet og Travelport Digital har vundet to priser for brugervenlighed og design af flyselskabets app.

Her er 35 udvalgte rejseapps

TECH: Direktør Ole Mortensen fra AMM Consulting har sammensat en guide til 35 anvendelige apps for fritids- og forretningsrejsende.