Hver fjerde dansker undgår sociale medier

Flere danskere vælger at holde fri fra de sociale medier når de er på ferie. En undersøgelse fra momondo.dk viser, at 23% af danskerne undgår de sociale medier i ferien.

Flere danskere vælger at holde fri fra de sociale medier når de er på ferie. En undersøgelse fra momondo.dk viser, at 23% af danskerne undgår de sociale medier i ferien.

“Ferier giver os plads til at koble helt af – og ikke kun fra arbejdet. I dag fylder de sociale medier en del i hverdagen, og det kan stresse at skulle ‘være på’ hele tiden. Derfor kan det være befriende at slette Facebook eller Instagram app, mens man er på ferie og nyde tiden med dem omkring én,” siger Lasse Skole Hansen, momondos danske presseansvarlige.

Flere vælger at slukke helt for mobilen. Ifølge momondos undersøgelse slukker 18% deres mobil eller tablet, når de er på ferie, for at kunne slappe helt af.

Sammenligner vi os med vores nordiske naboer, så er Danmark det land, hvor flest vælger at undvære mobilen på ferien for at kunne slappe af. Nordmændene følger lige i hælene med 16%, mens vores svenske og finske naboer er mindre tilbøjelige til at slukke. momondos undersøgelse viser, at blot 12% svenskerne og finnerne slukker mobilen i ferien.

Ferie-blær er den nye trend

Londons bedste restaurant var en IT-joke

Rejseleder bortvist efter Facebook-chat

x

Læs Også

Dansk softwarefirma får stor kontrakt i Burma

Den danske softwarevirksomhed ProCon Solution fortsætter global vækst og lander aftale med stort rejsebureau i Burma. ProCon får snart nyt hovedkontor i Danmark.

Sælger 200 domænenavne i rejsebranchen

Rejsekongen.dk, book247.dk og shoptillyoudrop.dk er nogle af de omkring 200 danske domænenavne der nu er til salg – fra 1.000 kroner og opefter.

Rejsebureau klar med global wi-fi-adgang

Som noget nyt tilbyder det store erhvervsrejsebureau Egencia nu wi-fi-adgang til sit Advantage-serviceprogram i 120 lande verden over.

Prisgaranti ny slagmark mellem søgemaskiner

Momondo, der i familie med amerikanske Booking.com, klar med prisgaranti på flybilletter. Det kan vi gøre bedre, siger dansk rejsesøgemaskine.

Hotelkæde klar med check in-maskiner

Den danske lavpriskæde Zleep Hotels følger med sine nye checkin-maskiner uden dankort-terminaler den digitale udvikling i hotelbranchen. To nye Zleep Hotels åbner næste år.

Ny rejseteknik samles på samme platform

Rejsebureauer fra 21 lande, blandt andet Danmark, hørte forleden i Las Vegas nyt fra deres samarbejdsforum, Lufthansa City Center. På agendaen var blandt andet LUCY.