Hvornår er det billigst at købe flybillet?

0

MANDAGSKLUMME: En avis fastslog i går i markant overskrift,” at passagererne risikerer to års ventetid ved flyforsinkelser” efter, at Primera Air har fået lov til at teste landsrettens afgørelse ved Højesteret. Det må passagererne lære et leve med, og hvis de mener, de absolut skal have en afgørelse, var det måske en god ide at forlade dusørjægerne og gå til Trafikstyrelsen.LUFTFART: De fleste er formentlig interesserede i at finde den bedste pris på flybilletten eller hotelværelset. Nu er det måske blevet endnu lettere at finde den skarpeste pris.

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter på i Europa er 48 dage før afrejse. Her er priserne billigst. Det viser en ny rapport fra Adobe Digital kaldt ‘Europe Travel Report 2016’.

Rejser man udenfor Europa, skal man, ifølge Adobe, bestille sine billetter mellem 42 og 52 dage før afrejsen.

Venter man længere, vil prisen på flybilletten i gennemsnit stige med knap 30 procent. Dette er både gældende for billetter inden for og uden for EU.

Undersøgelsen viser samtidig, at man får den billigste pris på hotelværelser, hvis man bestiller 30-50 dage før afrejse. Samtidig opfordrer rapporten til, at man i denne periode ofte tjekker overnatningsprisen på hotelværelset for at se, om prisen er faldende.

Der vil ifølge Adobe blive købt flybilletter online for 67 milliarder Euro i Europa i maj, juni og juli.

Tallene er baseret på data fra over fire milliarder hjemmesidebesøg på fly- og hotelsider. Adobe Digital har sammenfattet data på flybilletpriser og priser på hotelværelser i perioden januar 2015 til marts 2016.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz