Hyppigere skader blandt ældre rejsende

sommerferie’Det Grå Guld’ bruger i stigende omfang deres økonomiske frihed til rejser, men samtidig er antallet af skader i aldersgruppen over 55 år mere end fordoblet fra 100 sager i 2013 til 214 sager sidste år.

Det oplyser Skadesforsikringen IF på baggrund af tal fra SOS International. Der er ofte tale om faldskader eller lidelser som forhøjet blodtryk eller dårligt blodomløb, fortæller presseansvarlig Birgitte Ringbæk ifølge jyllands-posten.dk.

Ældre over 55 år tegnede sig sidste år for 214 skader, mens de tilsvarende tal for de 36-54-årige var 149, for de 18-35-årige 164.og for de 0-17-årige 183.

Har man ikke den rette forsikringsdækning, kan det koste opsparingen og mere til. For eksempel kan et ambulancefly fra Thailand til Danmark koste en million kroner, så det gælder om at få forhåndsgodkendt helbredsmæssige problemer inden afrejsen, for rejseforsikringen dækker ikke behandling af bestående sygdomme eller kroniske lidelser. Kun akut opstået sygdom.

”Vi beder ikke folk om at holde sig tilbage, men at få styr på forsikringen og have en forhåndsgodkendelse, inden de tager af sted”, siger Birgitte Ringbæk.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.