Hyppigere skader blandt ældre rejsende

sommerferie’Det Grå Guld’ bruger i stigende omfang deres økonomiske frihed til rejser, men samtidig er antallet af skader i aldersgruppen over 55 år mere end fordoblet fra 100 sager i 2013 til 214 sager sidste år.

Det oplyser Skadesforsikringen IF på baggrund af tal fra SOS International. Der er ofte tale om faldskader eller lidelser som forhøjet blodtryk eller dårligt blodomløb, fortæller presseansvarlig Birgitte Ringbæk ifølge jyllands-posten.dk.

Ældre over 55 år tegnede sig sidste år for 214 skader, mens de tilsvarende tal for de 36-54-årige var 149, for de 18-35-årige 164.og for de 0-17-årige 183.

Har man ikke den rette forsikringsdækning, kan det koste opsparingen og mere til. For eksempel kan et ambulancefly fra Thailand til Danmark koste en million kroner, så det gælder om at få forhåndsgodkendt helbredsmæssige problemer inden afrejsen, for rejseforsikringen dækker ikke behandling af bestående sygdomme eller kroniske lidelser. Kun akut opstået sygdom.

”Vi beder ikke folk om at holde sig tilbage, men at få styr på forsikringen og have en forhåndsgodkendelse, inden de tager af sted”, siger Birgitte Ringbæk.

 

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.