Hysterisk datter forlader flyselskab

Korean Air, kabine personaleFLYSELSKABER: Datter af Korean Airs præsident stopper som selskabets vicepræsident for inflight efter hun skabte pinlig opmærksomhed, da hun beordrede en chefpurser fra flyselskabet smidt af fly i New Yorks JFK-lufthavn – fordi hun fik nødder serveret på forkert måde!

At servere macadamia-nødder i en pose er en synd på Oneworld-medlemmet Korean Airs flyvninger – verdens fedeste nød skal serveres på tallerken på First Class…

Her sad Heather Cho, der indtil denne uge var vicepræsident for Korean Air Lines med ansvar for bl.a. inflight-service, hun er ældste datter til Korean Airs præsident, Cho Yang-ho.

Heather Cho sagde tirsdag, at hun forlader sit job efter hun fredag i sidste uge beordrede en Korean Airbus A380 til at returnere til gaten i New Yorks JFK-lufthavn for at smide flyets chefpurser af flyet. Flyet afgik senere til Sydkoreas hovedstad

I følge BBC, fik Cho serveret sine nødder i en pose frem for på en tallerken. Denne ”fejl” fik Cho til at tilkalde flyets purser. Da purseren ikke kunne besvare hendes spørgsmål, om den korrekte måde at servere nødderne på, beordrede Cho flyet tilbage til gaten, hvor purseren blev smidt af.

40-årige Cho har undskyldt sin ageren og forlader nu alle poster i flyselskabet.