I biffen med Air France KLM og Hertz

Palads-biografen i København var tirsdag ramme om en særforestilling, hvor Air France KLM og deres Skyteam-partner, Alitalia, samt Hertz Biludlejning havde inviteret rejsebranchen til at se ”Den skaldede Frisør.”

 

Den Oscar-vindende filminstruktør Susanne Biers film har enkelte scener fra bl.a. Københavns Lufthavn – men ellers foregår den primært i et af Italiens smukkeste områder, Amalfi-halvøen, navnlig omkring byen Sorrento.

 

Alle sæder var fyldt i biografen, og der var endda flere på venteliste – værterne bød på cola og popcorn, og takkede inden filmen rejsebureauagenterne for godt samarbejde.

 

Filmens hovedroller har den tidligere James Bond, irske Pierce Brosnan, mens den kvindelige hovedrolle spilles af Trine Dyrholm.

Skrevet af Henrik Baumgarten

I biffen med Air France, KLM og Hertz

4. september 2012. Trioen havde 160 ansatte i rejsebranchen til snigpremiere i Palads Biografen i København til Susanne Biers nye film, ”Den skaldede Frisør.” Filmen med den tidligere James Bond, irske Pierce Brosnan, og Trine Dyrholm i hovedrollerne er primært optaget i et af Italiens smukkeste områder, Amalfi-halvøen, navnlig omkring byen Sorrento. Værterne bød på cola og popcorn, og takkede rejsebureauagenterne for godt samarbejde.

Klar til filmpremiere. Fra venstre kolleger fra det tidligere Via Travel, i dag Via Egencia, Marianne Grue og Lisbet Hacking med salgscheferne Helle Jakobsen fra Air France KLM og Hertz’ Rasmus Borup Dahl.Klar til filmpremiere. Fra venstre kolleger fra det tidligere Via Travel, i dag Via Egencia, Marianne Grue og Lisbet Hacking med salgscheferne Helle Jakobsen fra Air France KLM og Hertz’ Rasmus Borup Dahl.