Ibiza vil være et alternativ

Fra venstre Javier Dago fra den spanske ambassade i København, Vicent Torres i Ferrer og Maria Diaz Gonzáles fra Iberia samt Raul Castro Cana og Carmen Sánchez Lapuente fra den Spanske Stats Turistbureau i Danmark.

Fra venstre Javier Dago fra den spanske ambassade i København, Vicent Torres i Ferrer fra Ibiza, Maria Diaz Gonzáles og Raul Castro Cana fra den spanske stats turistbureau i Danmark og Carmen Sánchez Lapuente fra Ibiza.

TURISME: ”Ibiza er et glimrende alternativ for turister, der ellers ville rejse til Tunesien eller Egypten,” sagde Star Tours landechef ved præsentation af den spanske middelhavsø.

Ibiza, en af de Baleariske øer i den spanske øgruppe, der bl.a. også tæller Mallorca, vil gerne tiltrække flere skandinaviske turister. Derfor havde øens turistråd forleden i København præsentation af middelhavs-destinationen.

De største byer på øen er selve Ibiza by samt San Antonio, der er på UNESCO’s verdensnarvliste.

Carmen Sánchez Lapuente og Vicent Torres i Ferrer stod for præsentation af øen på Hotel d’Angleterre.

De fortalte, at Ibiza er noget ganske særligt, let at overskue og charmerende, ligesom byen de seneste år har gjort meget for at blive opgraderet.

Gorm Pedersen, landechef for Star Tour i Danmark, deltog i mødet og sagde til standby.dk: ”Ibiza har et godt brand, øen står for en ganske særlig livsstil. Øen er meget levende, har sin egen atmosfære med musik og parties samt en glad og gæstfri befolkningen.”

Ibiza byder på mange sportsmuligheder, spændende gastronomi og er omgivet af et rent hav, hed det bl.a.