Icelandair åbner ny USA-rute

 

Samtidig med at monsterorkanen Irma har kurs mod Florida åbner Icelandair i dag sin seneste USA-rute med fire fly om ugen.

I dag begynder Icelandair at flyve til sin 13. destination i USA, Tampa på vestsiden af Florida. Helårsruten får fire flyvninger om ugen. Selskabet betjener i forvejen også hele året Orlando i det centrale Florida. Der er to timers kørsel mellem Tampa og Orlando – og det er muligt med f.eks. Icelandair at flyve ud til den ene destination og hjem fra den anden.

Tampa Bay ligger ud til Den mexicanske Golf og er bl.a. kendt for turisme og kystbyer som St. Petersborg, Clearwater Beach og Sarasota.

Næste år får Icelandair sin 14. destination i USA i form af Cleveland i delstaten Ohio. Icelandair, der i år forventer at komme op på fire mio. passagerer, har også fem destinationer i Canada.

Kæmpeorkan på vej mod Florida
I dag eller i morgen rammer kategori 5 orkanen Irma formentlig det sydlige Florida. Hele staten er erklæret i undtagelsestilstand.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.