Icelandair-ansatte på teaterskole

LUFTFART: Flyselskabet, der i år fejrer 80 års jubilæum, har haft nogle af sine bl.a. kabineansatte på teaterskole i et særligt kundeservicetiltag.

Resultatet af træningen på teaterskolen skal bl.a. resultere i forestillinger ombord på flyene – det sker for at underholde en ’ny type af passagerer’ som en del af Icelandairs nye udspil, Stopover Pass.

Tiltaget lanceres som svar på en ny trendrapport (med bl.a. 500 danske adspurgte). Rapporten viser, at nogle flypassagerer søger både bedre kundeservice og mere unik underholdning ombord.

Icelandair Stopover Pass gør det ifølge flyselskabet muligt for passagerer at ombytte deres boardingkort til et Stopover Pass på flyvninger via Island mellem Europa og Nordamerika. Stopover Pass giver adgang til en række forestillinger, koncertbilletter, udflugter til islandske fodboldkampe, backstage-billetter til en musikfestival og meget mere.

Ved siden af deres normale rolle får flyselskabets personale en række muligheder for kreativ udfoldelse i flyet, hvilket inkluderer musik, dans, stand up, skuespil og anden form for kunstnerisk udfoldelse.

Kabinepersonalet, der har været på teaterskole, har fået kompetencer, som kan højne passagerernes humør, sikre, at kabinepersonalet er aktive lyttere samt at de ved, hvordan man beroliger rastløse børn og passagerer med flyskræk.

Birkir Holm Gudnason, Icelandairs koncernchef, siger: ”I forbindelse med fejringen af vores 80-års jubilæum er vi stolte af at introducere en serie af gratis forestillinger og Icelandair Stopover Pass. Vi har altid prioriteret kundeservice, og nu går vi efter at være banebrydende med en ny service, hvor vores talentfulde personale spiller hovedrollen med det formål at glæde og underholde vores gæster ombord.”

Icelandair-passagerer kan frem til marts næste år ombytte deres boardingkort til et Stopover Pass.

Der er mere info på hjemmesiden: Icelandair.us/stopover-pass

Icelandair flyver foreløbig til bl.a. 18 canadiske og amerikanske destinationer, enten hele året eller på sæsonbasis.​