Icelandair får ny ven i USA

Forud for åbningen i maj af Icelandairs nye nordamerikanske destination, Denver, har Icelandair underskrevet en såkaldt interlineaftale med Denver- baserede Frontier Airlines.
Dermed kan Icelandair tilbyde sine passagerer adgang til en række af Frontiers destinationer i Nordamerika.

 

Icelandair har i forvejen på sin rute til Seattle et tilsvarende samarbejde med Alaska Airlines på en række af dets ruter til og fra Seattle, mens Icelandair på USA’s østkyst samarbejder med flyselskabet Jet Blue.

Bjarni Birkir Hardarson, General Manager for Icelandair i Skandinavien & Finland siger "Vi er glade for aftalen med Frontier Airlines, da det styrker Icelandairs position i Norden.”

 

Samarbejdet med Frontier Airlines betyder bl.a., at Icelandair kan tilbyde sine passagerer adgang til en række af Frontier Airlines’ over 500 daglige afgange fra Denver, Milwaukee og Kansas City til over 80 destinationer i USA, Mexico og Costa Rica.

 

Icelandair, der i år fejrer 75 års fødselsdag, flyver i Danmark hele året dagligt på Københavns Lufthavn, mens der er en sommerrute til Billund.

I Nordamerika flyver Icelandair hele året – eller i perioder – til Boston, Minneapolis, New York JFK, Orlando, Seattle og Washington D.C. i USA samt i Canada til Toronto og Halifax. Icelandair kommer i år op på 16 Boeing 757, mod 14 i 2011, og forventer her i 2012 at sætte ny passagerrekord med over to mio. rejsende.

Skrevet af redaktionen