Icelandair først med streaming på atlantruter

Når Icelandair fra 2018 udvider med 16 Boeing 737MAX, bliver de udstyret med high-speed internet og det gør det muligt at streame film og være online i høj kvalitet og hastighed.

Det er teknologi fra ViaSat der gør det muligt og rent teknisk betyder det at passagerernes enheder forbindes direkte med ViaSat-2 Ka-band satellit netværk over Nordamerika og Atlanterhavet, skiftes over til det europæiske KA-SAT netværk og omvendt når turen går den anden vej.

Icelandairs B737MAX får ViaSat inflight teknologien installeret efter levering, hvilket forventes at starte i marts 2018 og fortsætte til udgangen af 2020.

Icelandair har 46 destinationer heraf 18 i Nordamerika – 13 i USA og fem i Canada. Nye amerikanske destinationer i 2017 er Philadelphia (maj 2017) og Tampa Bay (september 2017). Forventet passagertal i år er fire millioner – en stigning på 450.000 i forhold til 2016.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.