Icelandair øger på Seattle

usa, seattle, ferieFLYSELSKABER: Fra maj næste år opgraderer Icelandair ruten til Seattle med fire ekstra ugentlige flyvninger i sommersæsonen til 11 ugentlige afgange.

Siden Icelandair åbnede på Seattle i 2009, kort efter SAS lukkede sin rute fra Københavns Lufthavn, er det kun gået en vej for Icelandair på den nordamerikanske Stillehavskyst og det er fremad. Fra dengang og frem til nu er Vancouver i Canada og senest Portland i Oregon føjet til listen over Icelandairs nordamerikanske vestkystruter, sidstnævnte i maj i år.

For at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel, øger Icelandair med yderligere fire ugentlige afgange til Seattle fra 5. maj 2016.

Det går generelt godt for Icelandair og selskabet kunne for nylig offentliggøre passagertal på næsten en million rejsende i de første fem måneder af i år, en stigning på 18 pct. i forhold til samme periode året før.

Icelandair har 40 destinationer, her af 15 i Nordamerika: Boston, Washington D.C., New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis, Denver, Seattle, Anchorage, Portland – og Chicago fra 16. marts næste år i USA og Toronto, Halifax, Vancouver og Edmonton i Canada.