Icelandair opjusterer til USA

portlandFlyselskabet øger på ruten til Portland, Oregon fra maj 2016 med tre ugentlige afgange frem til vinterpausen fra midten af oktober.

Med udvidelsen understreger Icelandair vigtigheden af vestkysten, som i forvejen er dækket med ruter til Seattle og Portland i USA og Vancouver i Canada.

Der indledes codeshare samarbejde med Alaska Airlines fra 1. november, så medlemmer af Icelandairs Saga Club optjener bonuspoints på rejser med Alaska Airlines.

Icelandair har 42 destinationer, heraf 16 i Nordamerika: Boston, Washington D.C., New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland og Chicago (fra marts 2016) i USA, samt Toronto, Halifax, Vancouver, Edmonton og Montréal (fra maj 2016) i Canada.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.