Icelandair samarbejder med JetBlue

Samarbejdet betyder, at rejsende fra Europa får adgang til JetBlues destinationer i USA og Caribien. Amerikanske rejsende får adgang til Icelandairs destinationer i Europa via stopover fly til Island.

 

Det er tilstrækkeligt med en billet for at flyve med både Icelandair og Jetblue og opnå automatisk bagagetransfer mellem de to flyselskaber.

 

JetBlue flyver til adskillige amerikanske destinationer, som for eksempel Chicago, Denver, Fort Lauderdale, Las Vegas, Los Angeles og San Juan i Puerto Rico. JetBlue er det største indenrigsselskab i Boston og New York/JFK.

 

Icelandair tilbyder direkte fly til Reykjavik via Boston, New York/JFK og Washington/Dulles og udvider på ruterne fra  Boston og New York/JFK til Reykjavik til to daglige fly fra den 1. juli. Desuden indsættes direkte fly fra Washington/Dulles til Reykjavik fra den 17. maj.

 

Icelandair flyver direkte fra Island til Billund og København i Danmark; Bergen og Olso i Norge; Göteborg og Stockholm i Sverige; Helsingfors i Finland samt Amsterdam, Glasgow, London og Paris.

Skrevet af Flemming Juul