Icelandair tilpasser sig i Danmark

1

LUFTFART: ”Icelandair lukker ikke i Danmark. Tværtimod skal vi yde mere support til de øvrige kontorer i regionen, som er nedjusteret. Vi tilpasser os,” siger Karen Østerbye, PR-chef for Icelandair i Danmark, til standby.dk – Icelandair får nyt jubilæumsfly og øger på Canada.

Icelandair fylder i år 80 år og det markeres meget visuelt: Man tager en Boeing 757-200 fra den eksisterende flyflåde og transformerer den til en flyvende udgave af Europas største gletsjer, ’Vatnajökull’.

Alle fly i Icelandairs flåde er opkaldt efter islandske vulkaner og i 2015 blev ’Hekla Aurora’ skabt efter inspiration af vulkanen Hekla og nordlyset.

Rejsen og oplevelsen begynder ikke først når man lander i Island. ’Vatnajökull’ skal være et flyvende stykke Island ligesom nordlysflyet ’Hekla Aurora’.

Der er masser af aktivitet i gletcherudgaven af Vatnajökull. Under iskappen rumsterer tre af Islands 30 aktive vulkaner. Den dækker ca. 8.100 km2, 8 pct. af Islands areal. Iskappen er nogle steder helt op til 1.000 meter tyk.

Icelandair har 46 destinationer, heraf 18 i Nordamerika – 13 i USA og fem i Canada. Nye amerikanske destinationer i 2017 er Philadelphia (maj 2017) og Tampa Bay (september 2017). Forventet passagertal i år er fire mio. stigning på 450.000 i forhold til 2016.

Icelandair åbnede rute til Vancouver på den canadiske vestkyst i 2014 og destinationen har indtil nu været sæsonrute. Vancouver er den 10. nordamerikanske destination Icelandair servicerer hele året.

Icelandair flyver til Vancouver to gange ugentligt i vintersæsonen og tre gange ugentlig i sommermånederne.

Icelandair har 46 destinationer heraf 18 i Nordamerika – 13 i USA og 5 i Canada. Nye amerikanske destinationer i 2017 er Philadelphia (maj 2017) og Tampa Bay (september 2017). Forventet passagertal i år er fire mio, en stigning på 450.000 i forhold til 2016.

Skriv en kommentar

1 Comment on "Icelandair tilpasser sig i Danmark"

Notify of
avatar
Frederik
Frederik

Kære Standby,

En ting er at I udfører censur og sletter indlæg der handler om kvaliteten af jeres artikler. Noget andet er at I så ikke engang retter til på det åbenlyst dårlige skriverarbejde der laves.

Tsk tsk, det er jo ikke på den måde I beholder jeres læsere som primært kommer fra en branche hvor alle kender hinanden og taler sammen.

Just saying…:-)

wpDiscuz