Idiotanklager fra O’Leary

Det fik norsk TVs forbrugerprogram, FBI, til at interviewe Ryanairs topchef Michael O’Leary i Dublin og spørge hvorfor han hævder, at Ryanair er det mest punktlige flyselskab.

Ifølge Flight Stats statistik var SAS det mest præcise flyselskab i Europa i 2010, mens Ryanair ikke var i nærheden af at være nomineret blandt de fem finalister. Selv forklarer irerne, at de som eneste flyselskab lægger al statistik ud på sine hjemmesider, og at det beviser, at de er de mest punktlige.

”Vi er det punktligste flyselskab i Europa, og beviset er vores ugentlige statistik. Hvis SAS er mere punktlig end os, hvorfor fremlægger de så ikke deres statistik?”, siger Michael O’Leary til ’FBI’.

Ryanair kalder Forbrugerombudet i Norge for en samling idioter, når de mener, at Ryanair bryder Markedsføringsloven ved at hævde, at de er mest punktlige.

”Det er en virksomhed, som bare beskytter SAS, så det er bare en samling idioter, jeg ikke kan tage mig af”, siger O´Leary ifølge TV-programmet.

”Når Ryanair ikke er mest punktlig, er det et brud på Markedsføringsloven at kalde sig det. Det er at vildlede forbrugerne og i strid med Markedsføringslovens paragraf 7”, siger Jo Gjedrem, fagdirektør i det norske Forbrugerombud til nyhedskanalen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.