Ikke flere påskeferier til salg

Foto: Peter Malmrup, TUI.

Kunder der har ventet på en billig afbudsrejse i påskeferien står til at få en lang næse, for rejserne er som støvsugede, og priserne har kurs opad.

Rejsebureauerne begynder at melde om udsolgt. For eksempel har TUI i de seneste uger nydt godt af de kolde grader herhjemme: ”Vi har stort set ikke flere rejser at sælge i hele april, og hele påsken ser meget sort ud. Det regnfulde og kolde vejr har fået danskerne til at flå rejserne ned af hylden, og nu må vi melde pas til de tusindvis af kunder, der endnu ikke har fået bestilt”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI i Danmark.

”Drop tanken om en påskerejse, spis en god påskefrokost herhjemme og sats i stedet på en rejse i maj omkring Store Bededag. Der er 50% at spare på en lignende rejse, fordi rejsebureauerne har langt sværere ved at sende folk af sted i maj”, siger Nikolai Johnsen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.