Ikke flere påskeferier til salg

Foto: Peter Malmrup, TUI.

Kunder der har ventet på en billig afbudsrejse i påskeferien står til at få en lang næse, for rejserne er som støvsugede, og priserne har kurs opad.

Rejsebureauerne begynder at melde om udsolgt. For eksempel har TUI i de seneste uger nydt godt af de kolde grader herhjemme: ”Vi har stort set ikke flere rejser at sælge i hele april, og hele påsken ser meget sort ud. Det regnfulde og kolde vejr har fået danskerne til at flå rejserne ned af hylden, og nu må vi melde pas til de tusindvis af kunder, der endnu ikke har fået bestilt”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI i Danmark.

”Drop tanken om en påskerejse, spis en god påskefrokost herhjemme og sats i stedet på en rejse i maj omkring Store Bededag. Der er 50% at spare på en lignende rejse, fordi rejsebureauerne har langt sværere ved at sende folk af sted i maj”, siger Nikolai Johnsen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.