Ingen e-cigaretter i bagagen

ecigarette-chargerUSAs Transportministerium har nedlagt forbud mod, at passagerer og personale medbringer e-cigaretter i deres indskrevne bagage.

Transportminister Anthony Foxx refererede til en række begivenheder, hvor det for nylig er dokumenteret, at e-cigaretter kan gå i brand under transport. Passagerer kan fortsat medbringe deres e-cigaretter i kabinebagagen, men må ikke benytte dem ombord på flyene.

Ud over de populære e-cigaretter gælder forbuddet ligeledes for e-cigarer og e-piber, men forbyder ikke transport i indskrevet bagage af andre former for batteridrevet udstyr, som for eksempel lap tops eller mobiltelefoner.

I august 2014, anstiftede en e-cigaret i en indskrevet kuffert brand i lastrummet på et fly, som måtte evakueres i Bostons Logan Airport. I januar 2015 var en kortsluttet e-cigaret årsag til brand i flere kufferter i bagageområdet i Los Angeles lufthavn.

Kongressen forbød rygning på alle fly i 2000 og siden har ingen amerikanske flyselskaber tilladt rygning på e-cigaretter i flyene.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.