Israel mister turister

3

israel tel aviv strand ferieTURISME: Ingen officiel forklaring på, hvorfor antallet af udenlandske turister er faldet med 25 procent i første halvår.

Israel har alt, hvad der hører til et spændende og fascinerende turistland med kultur, historie og natur, men ind i mellem har politiske uroligheder været en hemsko. Det er dog ikke umiddelbart vurderingen, at det kan være årsagen til den svigtende turisme.

Kendsgerningen er imidlertid, at der i første halvår i år kom 4,1 mio. udenlandske turister, hvilket er 25 procent færre end sidste år.

Eilat med ideelle strande ved Rødehavet og det varme klima i den europiske vinter måtte notere et fald på ikke mindre end 46 procent i besøgstallet.

Det bibelske område i Det Hellige Land med Det døde Hav, Galilæa og Jerusalem måtte notere et fald på ca. 30 procent. Haifa og Tel Aviv slap billigst med et fald på ca. 15 procent.

Til gengæld kunne israelerne glæde sig over stærkt stigende indenlandsk turisme, men det hjælper ikke på valutaindtjeningen.

Flere i turistkredse mener, at Israel må fokusere mere på turistmulighederne og foretage en række investeringer.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

3 Comments on "Israel mister turister"

Notify of
avatar
aeronaut
aeronaut

priser og service spiller nok også en rolle….og ens tålmodighed ved ind- og udrejsen…

Christian Nielsen
Christian Nielsen

Det israelske bombardement af civile i Gaza-striben sidste sommer, sammen med Apartheid-styret i det besatte Østjerusalem og Vestbredden, er jo ikke ligefrem noget der giver folk lyst til at lægge penge i Israel.

Nomen Nescio
Nomen Nescio

Hold venligst dine politiske korrekte holdninger fra debatten.

wpDiscuz