Jan Lockhart ny direktør for Solresor

Jan Lockhart.

Det er en kendt profil i rejsebranchen, der fra 1. maj bliver direktør for Solresor i Sverige. Jan Lockhart var i mange år adm. direktør i Apollo Danmark og Senior Vice President i Kuoni.

Efter en periode som direktør i Brøndby IF, kom han til FDM travel som direktør og senest har han stået i spidsen for USA Tours. Det er altså en erfaren rejsemand, der nu står i spidsen for Sveriges fjerdestørste charterselskab.

Solresor, der er en del af Primera Travel A/S med hovedkvarter i Danmark, har sin base i Malmö, hvorfra man servicerer sine gæster i hele Sverige. Solresor flyver fra Stockholm, Göteborg, Malmö og København.

Solresor er netop overgået til et nyt reservationssystem som ny web platform, hvilket giver selskabet unikke muligheder. Det har også betydet en betydelig stigning i websalget, som de seneste seks måneder er gået fra 40% til 75%.

Senest har Solresor haft stor succes med salg af Premiumrejser – charterrejser med masser af oplevelser og aktiviteter. Solresor flyver til de velkendte charterrejsemål, men laver også rundrejser i det meste af verden. Selskabet har desuden denne vinter haft succes med at introducere kanarieøen La Palma.