Jan Lockhart ny direktør for Solresor

Jan Lockhart.

Det er en kendt profil i rejsebranchen, der fra 1. maj bliver direktør for Solresor i Sverige. Jan Lockhart var i mange år adm. direktør i Apollo Danmark og Senior Vice President i Kuoni.

Efter en periode som direktør i Brøndby IF, kom han til FDM travel som direktør og senest har han stået i spidsen for USA Tours. Det er altså en erfaren rejsemand, der nu står i spidsen for Sveriges fjerdestørste charterselskab.

Solresor, der er en del af Primera Travel A/S med hovedkvarter i Danmark, har sin base i Malmö, hvorfra man servicerer sine gæster i hele Sverige. Solresor flyver fra Stockholm, Göteborg, Malmö og København.

Solresor er netop overgået til et nyt reservationssystem som ny web platform, hvilket giver selskabet unikke muligheder. Det har også betydet en betydelig stigning i websalget, som de seneste seks måneder er gået fra 40% til 75%.

Senest har Solresor haft stor succes med salg af Premiumrejser – charterrejser med masser af oplevelser og aktiviteter. Solresor flyver til de velkendte charterrejsemål, men laver også rundrejser i det meste af verden. Selskabet har desuden denne vinter haft succes med at introducere kanarieøen La Palma.

 

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.