Jansson: Forhandlinger sluttet uden resultat

Kort efter kl. 13. i eftermiddag har SAS udsendt en pressemeddelelse hvor det bekræftes, at forhandlingerne med de i alt 39 faglige organisationer er sluttet uden resultat. ”Forhandlingerne havde en kort deadline…med hensyntagen til den omfattende krise luftfartsindustrien befinder sig i” hedder det i pressemeddelelsen.

 

”Vi har nået visse fremskridt i de seneste to uger, men det har ikke været muligt at nå en aftale, som sikrer langsigtede og væsentlige omkostningsreduktioner” siger Mats Jansson. Han tilføjer at ledelsen konstant er blevet mødt med ”umulige betingelser” og urealistiske modkrav af de faglige organisationer.

 

”Dette indebærer, at vi ikke har nået de nødvendige besparelser. Koncernledelsen vil nu, sammen med bestyrelsen, omgående fokusere på at finde andre metoder og handlinger, der kan sænke vores omkostninger” slutter Mats Jansson.

 

Kommunikationsdirektør i SAS, Claus Sonnenberg, siger til flere nyhedsbureauer, at SAS-ledelsen efter sommerferien vil komme med et diktat til, hvorledes besparelserne kan gennemføres. Ifølge Sonnenberg kan afskedigelser "ikke udelukkes".

 

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.