Japan er blandt de billigste oversøiske rejsemål

2019/08/defaultmain.jpg2019/08/defaultmain.jpgJapanPRISINDEKS: Flybilletter til Tokyo er billigere end nogensinde på denne årstid. For under 5.000 kroner er det muligt at komme til Solens Rige, og det er op til 22% billigere end i 2009, da prisniveauet var det hidtil laveste. Det viser Dansk Flyprisindex fra Travelmarket.dk.

For under 5.000 kr. er det muligt at flyve retur til Tokyo fra såvel København som Billund. I 2009 skulle der betales op til 6.149 kr. for en returbillet i uge 32, der er udgangspunkt for flyprisindekset.

Det er Lufthansa, der har sendt billetpriserne i bund. Selskabet flyver dagligt fra Frankfurt til Tokyo med tilslutning fra København og Billund. Da priserne var i bund i 2009, var det japanske ANA-All Nippon Airways, der kunne tilbyde de billigste flybilletter.

“Det kommer lidt bag på os, at flyselskaberne har så svært ved at sælge billetter til Japan, at det har været nødvendigt at sætte priserne så langt ned. Prisniveauet er på nogensinde samme niveau som i de første måneder efter den store jordskælvskatastrofe i marts 2011,” siger adm. direktør Ole Stouby fra Travelmarket.dk.