Øjenkontakt med kunderne øger salget i rejsebureau

Top Tours’ adm. direktør, Martin Bisp, ser store muligheder i det århusianske marked, efter Marco Polo og DSB Rejsebureau har lukket deres kontorer i byen. Og modsat andre mener Top Tours, at personlig betjening er vejen frem.
 
Mens andre rejsebureauer skærer ned på den personlige betjening, har Top Tours skruet op for den med åbningen af kontoret i Aarhus. Rejsebureauet har også kontorer i Faxe Ladeplads, Helsingør og på Frederiksberg.
 
”Vi går imod strømmen og åbner kontorer, fordi vi tror på den personlige betjening. Vi tror på vækst vest for Storebælt,” siger Martin Bisp.

 

Top Tours åbner muligvis flere kontorer i idet vestlige Danmark og vil sælge oversøiske rejser. Nyere rejsemål hos bureauet er Dubai, Tobago, Maldiverne og USA.

 

”Vi har fortsat vækst i salget, og da vi udelukkende sælger ved personlig henvendelse pr e-mail, telefon eller i butikkerne, tror vi på, at vi også kan sælge meget mere i Vestdanmark, da vi aldrig har fokuseret på denne del af landet,” siger Martin Bisp.
 
Top Tours har 18 ansatte og fem kontorer i Aarhus, Vallebo, Helsingør, Frederiksberg og Bangkok. Rejsebureauet åbnede i 2002, og det har aldrig haft underskud. Top Tours har i dag en omsætning på over 100 mio. kr., og resultatet i 2010 var 7,4 millioner i overskud, oplyser bureauet.

Skrevet af redaktionen