Jens Mathiesen Danmarkschef for Scandic

Scandic har i et stykke tid ledt efter en efterfølger til Hans Frank, som forlod hotelkæden i forbindelse med sin pension i efteråret 2007. Stillingen som landschef i Danmark har stor betydning for hotelkæden.

”Jeg er overbevist om, at han bliver et velkomment tilskud til vores voksende hotelkæde,” siger danske Frank Fiskers, der er koncernchef i Scandic. Jens Mathiesen har en baggrund indenfor salg og har drevet egen virksomhed. Han har tidligere arbejdet som salgschef for Remmen Hotels og for Avis rent-a-car. I de seneste fem år har han arbejdet som salg- og marketingdirektør for Choice Hotels i Danmark.

”Scandic er den største hotelkæde i Danmark og er midt i en spændende fase med ny ledelse, nye visioner og en påbegyndt ekspansion, så hvem kan takke nej til sådan et job,” siger Jens Mathiesen.

Skrevet af web-redaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.