Juridisk direktør i Horesta

Pia E. Voss.

Pia E. Voss.

Horesta har ansat Pia E. Voss som ny juridisk direktør. Hun har erfaring som advokat) med speciale i arbejds- og ansættelsesret og som direktør i Danmarks Rederiforening.

I rederiforeningen har hun siden 2001 indgået i ledelsen og har haft ansvar for arbejdsmarkedsforhold og organisationens arbejdsretlige advokatbistand og har stået i spidsen for rederiernes overenskomstforhandlinger og juridisk servicering af organisationens medlemmer.

Hun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet, og var forud for ansættelsen i Rederiforeningen advokat (L) i advokatfirmaet Plesner, København, med speciale i ansættelsesret og arbejdsmarkedslovgivning. Hun bestrider flere tillidsposter og har bl.a. siden 2006 været formand for den

europæiske rederiforenings Social Affairs Committee.

I Horesta indtræder Pia E. Voss i direktionen, med ansvar for arbejdsmarkedsforhold og organisationens

juridiske medlemsservicering, som tæller både arbejdsret og erhvervsjuridiske forhold samt varetagelse af

overenskomstforhandlinger for hoteller, restauranter, turistattraktioner og andre servicerelaterede virksomheder i Danmark.

Pia E. Voss fortsætter i sit nuværende job i Danmarks Rederiforening frem til sin tiltrædelse i HORESTA den 1. juni 2015.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.