Jysk Rejsebureau åbner i København

bali ferieREJSEBUREAUER: Sidste år åbnede Jysk Rejsebureau i Herning – fra starten af næste år rykker det store rejsebureau ind i København og skaber mindst fem nye arbejdspladser. Jysk Rejsebureau har i år 30 års jubilæum.

Jysk Rejsebureau åbner igen nyt kontor, denne gang i centrum af København – i Knabrostræde. Det nye rejsebureau skal i første omgang have fire rejsekonsulenter og en team leder, sidstnævnte søges der nu efter via jobannonce på standby.dk og takeoff.dk

”Men vi har forventning om relativt hurtigt at få behov for flere kolleger – det viser vores erfaringer efter åbningen sidste år i Herning.

Jysk Rejsebureau blev med sin åbning i Herning 1. maj sidste år bekræftet i vigtigheden af at være lokalt til stede.

”Med den type rejser vi sælger, skaber vi utrolig meget værdi i det personlige møde med kunderne,” siger salgschef for Jysk Rejsebureau, Lars Møller Christiansen, og tilføjer: ”Vi glæder os til at komme tættere på eksisterende kunder samt byde nye velkomne til vores verden og få mulighed for at inspirere københavnerne bl.a. med vores mange rejseforedrag.”

Jysk Rejsebureau fejrer i år 30 år i markedet og har indtil videre tre rejsebureauer, i Aalborg, Aarhus og Herning.

”Vi har indtil nu i år oplevet vækst på 30 pct. – delvist båret af vores nye afdeling i Herning – men også i afdelingerne i Aarhus og Aalborg samt vores gruppeafdeling har vi oplevet øget efterspørgsel og vækst,” siger Lars Møller Christiansen. Han har endnu ikke den præcise åbningsdato for rejsebureauet i København.