Jysk rejsebureau åbner i København

Risskov Travel Partner, der har base i Randers, åbner kontor i København for bedre at kunne servicere sine sjællandske kunder.

Rejsebureauet der satser på kvalitetsrejser til attraktive priser, har haft en vækst, som kun de færreste i rejsebranchen tør drømme om. Nu er tiden moden til endnu et kontor, og det bliver i Store Kongensgade 62 i København. Kontoret er fra starten bemandet med fire kompetente rejsekonsulenter.

Det er Risskov Travel Partners erfaring, at mange kunder sætter pris på personlig rådgivning og på at kunne møde deres rejsekonsulent til en snak om drøm­merejsen – og den mulighed får de sjællandske kunder nu. Det personlige møde er især aktuelt, når det gælder planlægning af længere og mere komplekse rejser til f.eks. Australien eller New Zealand, som er rejsebureauets specialer.

Åbningen markeres med attraktive åbningstilbud og to rejsedage med fokus på henholdsvis USA/Canada og Australien/New Zealand med inspirerende foredrag.

Det begyndte med busrejser i 1992, men i dag handler det om drømmerejser til alle verdenshjørner. Risskov Travel Partner har specialiseret sig i rundrejser med dansk rejseleder samt individuelt tilrettelagte rejser til især Nordamerika, Australien og New Zealand.