Jysk Rejsebureau i København

jysk rejsebureau”Vi åbner i København, fordi vi jo lever af at skræddersy oversøiske rejser – og i mange tilfælde er det rart at have mulighed for en konsultation ansigt til ansigt, så man kan tilpasse rejsen – og det vil vi også gerne tilbyde i hovedstaden,” forklarer Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

Først ville det 30 år gamle aarhusianske rejsebureau vurdere, hvordan det gik med den butik i Herning, som åbnede i maj 2013: ”Vi ville se, om der var efterspørgsel på personlig betjening. Og det må vi sige ja til. Vi tager ét projekt af gangen, og nu er vi klar til København”.

Det seneste år har de tre kontorer i Aarhus, Herning og Aalborg oplevet en vækst på 17% oven på væksten på 6,5% fra 2012 til 2013. Fra ’11 til ’12 lød vækstraten på 13%.

”Nu glæder vi os til at invitere indenfor i Knabrostræde 8. Vi har haft navnet i 30 år, og jeg tror hverken at det er positivt eller negativt at hedde Jysk Rejsebureau, når man ligger i hovedstaden. Det er et godt navn, for det forklarer hvor vi kommer fra – og måske lidt om hvordan vi er,” siger Niels Amstrup.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.