Jysk Rejsebureau i København

jysk rejsebureau”Vi åbner i København, fordi vi jo lever af at skræddersy oversøiske rejser – og i mange tilfælde er det rart at have mulighed for en konsultation ansigt til ansigt, så man kan tilpasse rejsen – og det vil vi også gerne tilbyde i hovedstaden,” forklarer Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

Først ville det 30 år gamle aarhusianske rejsebureau vurdere, hvordan det gik med den butik i Herning, som åbnede i maj 2013: ”Vi ville se, om der var efterspørgsel på personlig betjening. Og det må vi sige ja til. Vi tager ét projekt af gangen, og nu er vi klar til København”.

Det seneste år har de tre kontorer i Aarhus, Herning og Aalborg oplevet en vækst på 17% oven på væksten på 6,5% fra 2012 til 2013. Fra ’11 til ’12 lød vækstraten på 13%.

”Nu glæder vi os til at invitere indenfor i Knabrostræde 8. Vi har haft navnet i 30 år, og jeg tror hverken at det er positivt eller negativt at hedde Jysk Rejsebureau, når man ligger i hovedstaden. Det er et godt navn, for det forklarer hvor vi kommer fra – og måske lidt om hvordan vi er,” siger Niels Amstrup.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.