Jysk Rejsebureau – nu også i Herning

Tuk tuk30-årige Jysk Rejsebureau har åbnet en filial i Herning med sine skræddersyede løsninger, personlig rådgivning, komplekse multidestinationsrejser, niche-destinationer og eventyr.

Rejsebureauet havde i 2012 en vækst på 16%. Så i en tid, hvor der ’satses’ sikkert, ligner Jysk Rejsebureau en paradoksal succes.

“Hos Jysk Rejsebureau oplever vi trods krisen en fornuftig vækst, og efterspørgslen på de rejser, vi tilbyder, fortsætter med at være høj. Derfor er det naturligt for os at finde en ny lokalitet, der matcher vores niveau og ambitioner, og Herning er ikke bare er en moderne by i vækst, men også en by der vil og tør – så den er naturligvis interessant for os”, siger Salgschef Lars Møller Christiansen.

”Vi glæder os til at komme til heden og tilbyde rejser med kant. Cykelture, trekking, dykning, kajakture, husbådture, homestays, frivilligt arbejde, og meget meget mere. Vi glæder os til at udforske Herning – og verden sammen med Herning”, siger Torben Maigaard Jacobsen, bureauchef Herning.

De nye medarbejdere i Herning er bureauchef Torben Maigaard Jacobsen og rejsekonsulenterne Dennis Kjeldahl Knudsen, Christopher Levy og Vibeke Poulsen.

Der er åbningsreception i dag, fredag, klokken 13.30-17.00 på adressen Østergade 21 (Mediehuset) i Herning