Jysk Rejsebureau er et af de største oversøiske danske rejsebureauer. Til januar åbner det sit femte salgskontor. Denne gang i Kolding. Foto: Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau udvider igen

Fra årsskiftet får rejsebureauet sit femte salgskontor i Danmark. Og flere kan være på vej, siger direktøren.

”Vi skal bruge mindst fem medarbejdere til vores kommende rejsebureau i Kolding, der åbner til januar – og gerne flere, hvis vi kan finde de rigtige med de rigtige kvalifikationer.”

Det siger administrerende direktør for Jysk Rejsebureau, Niels Amstrup, til STANDBY.dk – lokalerne til det kommende rejsebureau i Kolding er endnu ikke fundet. ”Vi har kigget på et par potentielle adresser, men endnu ikke skrevet under på noget. Vi leder efter lyse og stemningsfulde butikslokaler, der ligger meget centralt og lettilgængeligt med blandt andet nærliggende parkering.”

Jysk Rejsebureau åbner i Kolding og dermed i det jyske trekantsområde blandt andet fordi rejsebureauet har et stigende antal kunder herfra. ”Mig bekendt findes der i dag ingen rejsebutikker i Kolding, hvor man kan sidde over for en rejsekonsulent og få personlig vejledning til at skræddersy sin rejse,” siger Niels Amstrup og tilføjer:
”Det er nemmere for rejselystne fra Fyn og Sønderjylland at besøge os i Kolding end i Aarhus, Herning eller København. Vi har allerede en del syd- og sønderjyske kunder, men vi ser stort potentiale i at blive endnu mere etablerede i regionen.”

Jysk Rejsebureau forventer i år en omsætning på næsten 400 millioner kroner og omkring 20.000 gæster – en stigning på næsten ti procent sammenlignet med sidste år. Rejsebureau har i forvejen salgskontorer i hjembyen Aarhus samt i Aalborg, Herning og København. Samlet er Jysk Rejsebureau snart tæt på 100 medarbejdere.

Kigger på flere rejsebureauer
”Vi kan på vores analyser se, hvordan vi dækker den danske befolkning. Det viser, at vi i dag ikke har samme markedsandel i trekantsområdet som i de byer, hvor vi i har salgskontorer. Vi tror der vil komme flere gæster, hvis de kan komme til vores nye salgskontor i Kolding. Dette hænger også sammen med, at vi sælger kvalitetsrejser med en vis kompleksitet – her er den en fordel at sidde overfor en rejsekonsulent der har været på destinationen flere gange,” siger Niels Amstrup og tilføjer:

”Vi vil gerne åbne flere rejsebureauer i Danmark. Men det er som sådan ikke noget vi afgør, det gør kunderne og dermed efterspørgslen i markedet. Hvor de nye salgskontorer kunne komme kræver ikke voldsom megen fantasi at regne ud – det er bare at kigge på Danmarkskortet og se, hvor vores gæster for eksempel har længst til et af vores rejsebureauer.”

Det er næste år 35 år siden Jysk Rejsebureau åbnede sit første rejsebureau i Aarhus – i dag har bureauet over 85 ansatte på sine foreløbig fire kontorer i Danmark. Jysk Rejsebureau blev grundlagt af Mogens og Birgitte Jacobsen, der i 2009 solgte det til Kilroy-koncernen.

Relaterede artikler:

Rejsebureau overvejer flere kontorer i Danmark

Dansk rejsebureau på opkøb i Sverige

Rejsebureau har succes med webinarer

x

Læs Også

Lille rejsebureau måske i vanskeligheder

Rejsebureauet Dentour Rejser fra Roskilde er blevet slettet i Rejsegarantifonden – og har taget navneændring. "I min optik ser det ikke godt ud når et rejsebureau skifter navn," siger ekspert.

DRF savner selvkritik hos rejsebureauer

Indkvartering er største klagepunkt til Pakkerejse-Ankenævnet. Rejsebureauer kunne undgå mange sager i nævnet, hvis deres salgsmateriale undlod skønmaleri af dårlige hotelværelser.

Dansk rejsebureau atter solgt

For anden gang på under to år har et mindre dansk bureau skiftet ejer – handlet mellem to store rejsebureauer. Den nye ejer, Primo Tours, ser stort potentiale i sin nyerhvervelse.

Kendt operasanger sprang fra – kunden fik erstatning

Ikke ligegyldigt, hvem der kommer med som operaguide til Verona, og det skal i alle tilfælde oplyses, hvis der sker udskiftning. Det glemte Best Travel. Sagen har været for Pakkerejse-Ankenævnet.

Madeira serverer morgenmad for rejsebranchen

Den portugisiske Atlanterhavsø har 40 procent af alle danske overnatninger i Portugal. Den 3. oktober har Madeira og naboøen Porto Santo workshop i København.

Skoler og foreninger tvinges i Rejsegarantifonden

Ifølge den nye pakkrejselov er ikke længere muligt for skoler og foreninger selv at arrangere rejser. Fremover skal de registreres som rejsearrangører i Rejsegarantifonden.