Jysk Rejsebureau er et af de største oversøiske danske rejsebureauer. Til januar åbner det sit femte salgskontor. Denne gang i Kolding. Foto: Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau udvider igen

Fra årsskiftet får rejsebureauet sit femte salgskontor i Danmark. Og flere kan være på vej, siger direktøren.

”Vi skal bruge mindst fem medarbejdere til vores kommende rejsebureau i Kolding, der åbner til januar – og gerne flere, hvis vi kan finde de rigtige med de rigtige kvalifikationer.”

Det siger administrerende direktør for Jysk Rejsebureau, Niels Amstrup, til STANDBY.dk – lokalerne til det kommende rejsebureau i Kolding er endnu ikke fundet. ”Vi har kigget på et par potentielle adresser, men endnu ikke skrevet under på noget. Vi leder efter lyse og stemningsfulde butikslokaler, der ligger meget centralt og lettilgængeligt med blandt andet nærliggende parkering.”

Jysk Rejsebureau åbner i Kolding og dermed i det jyske trekantsområde blandt andet fordi rejsebureauet har et stigende antal kunder herfra. ”Mig bekendt findes der i dag ingen rejsebutikker i Kolding, hvor man kan sidde over for en rejsekonsulent og få personlig vejledning til at skræddersy sin rejse,” siger Niels Amstrup og tilføjer:
”Det er nemmere for rejselystne fra Fyn og Sønderjylland at besøge os i Kolding end i Aarhus, Herning eller København. Vi har allerede en del syd- og sønderjyske kunder, men vi ser stort potentiale i at blive endnu mere etablerede i regionen.”

Jysk Rejsebureau forventer i år en omsætning på næsten 400 millioner kroner og omkring 20.000 gæster – en stigning på næsten ti procent sammenlignet med sidste år. Rejsebureau har i forvejen salgskontorer i hjembyen Aarhus samt i Aalborg, Herning og København. Samlet er Jysk Rejsebureau snart tæt på 100 medarbejdere.

Kigger på flere rejsebureauer
”Vi kan på vores analyser se, hvordan vi dækker den danske befolkning. Det viser, at vi i dag ikke har samme markedsandel i trekantsområdet som i de byer, hvor vi i har salgskontorer. Vi tror der vil komme flere gæster, hvis de kan komme til vores nye salgskontor i Kolding. Dette hænger også sammen med, at vi sælger kvalitetsrejser med en vis kompleksitet – her er den en fordel at sidde overfor en rejsekonsulent der har været på destinationen flere gange,” siger Niels Amstrup og tilføjer:

”Vi vil gerne åbne flere rejsebureauer i Danmark. Men det er som sådan ikke noget vi afgør, det gør kunderne og dermed efterspørgslen i markedet. Hvor de nye salgskontorer kunne komme kræver ikke voldsom megen fantasi at regne ud – det er bare at kigge på Danmarkskortet og se, hvor vores gæster for eksempel har længst til et af vores rejsebureauer.”

Det er næste år 35 år siden Jysk Rejsebureau åbnede sit første rejsebureau i Aarhus – i dag har bureauet over 85 ansatte på sine foreløbig fire kontorer i Danmark. Jysk Rejsebureau blev grundlagt af Mogens og Birgitte Jacobsen, der i 2009 solgte det til Kilroy-koncernen.

Relaterede artikler:

Rejsebureau overvejer flere kontorer i Danmark

Dansk rejsebureau på opkøb i Sverige

Rejsebureau har succes med webinarer

x

Læs Også

Dansk rejsebureau giver op

Økonomiske problemer får Horisont Rejser til at stoppe – gæsterne overtages af rejsebureauet Viktors Farmor.

”Mine rejser skal ikke masseproduceres”

Den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensen har netop søsat sit nye rejsebureau, MyWayTravel, der navnlig skal arrangere og gennemføre fodboldrejser i Europa.

Sundt med lang sommerferie

”Det gør dig til en bedre kollega, medarbejder eller chef, når du holder tre ugers sammenhængende sommerferie. De fleste kan faktisk undværes de få uger om året,” siger formand for Ansattes Råd i Ingeniørforeningen.

Landsholdsspiller åbner rejsebureau

På landsholdet nåede fodboldspilleren Martin Jørgensen 102 landskampe. Nu prøver han lykken med eget rejsebureau – på samme adresse i Aarhus som familiefirmaet De Graa Busser.

Familie og venner er største inspiration til ferierejser

Rejsebureauet overgås kun af familie og venner som inspirationskilde til ferierejser. De såkaldte influencers er ikke slået igennem på samme niveau, viser ny analyse.

Aller Leisure på Top 10 over største rejsebureauer

Med købet af endnu et rejsebureau er de nu 5 danske bureauer i Aller Leisure-koncernen 10. største i Danmark målt i omsætning. Aller udelukker ikke nye rejsebureau-køb.