Kæmpe feriecenter i Hjørring

Det er Norske investorer, der arbejder med planerne for et stort hotel- og feriekompleks i Hjørring. Planerne har hidtil været holdt hemmelige, men Hjørrings byråd er orienteret, og her siger borgmester Finn Olesen til DR-Nord, at man ikke kan sige præcist hvor det nye center skal placeres, men at det bliver i nærheden af motorvejen, skriver epn.dk.

 

Der er angiveligt tale om et projekt i størrelsesordenen to milliarder kroner, der delvist vil gå til overnatningsmuligheder i hotel, ferielejligheder og hytter, og borgmesteren siger, at planerne om et stort ferieresort passer fint sammen med byens planstrategi og kommuneplanen, men han regner ikke med en start på projektet før tidligst om et år, siger han til Nordjyske.

 

Planerne blev ifølge avisen Nordjyske præsenteret  af tidligere liniechef i Color Line Terje Marcussen, som nu er med i den norske investorgruppe. Og selv om Color Line ikke er direkte involveret i projektet, hilses det dog velkomment af rederiet, som længe har ønsket et projekt, der kan tiltrække norske turister hele året.

Skrevet af Flemming Juul