Kæmpe feriecenter i Hjørring

Det er Norske investorer, der arbejder med planerne for et stort hotel- og feriekompleks i Hjørring. Planerne har hidtil været holdt hemmelige, men Hjørrings byråd er orienteret, og her siger borgmester Finn Olesen til DR-Nord, at man ikke kan sige præcist hvor det nye center skal placeres, men at det bliver i nærheden af motorvejen, skriver epn.dk.

 

Der er angiveligt tale om et projekt i størrelsesordenen to milliarder kroner, der delvist vil gå til overnatningsmuligheder i hotel, ferielejligheder og hytter, og borgmesteren siger, at planerne om et stort ferieresort passer fint sammen med byens planstrategi og kommuneplanen, men han regner ikke med en start på projektet før tidligst om et år, siger han til Nordjyske.

 

Planerne blev ifølge avisen Nordjyske præsenteret  af tidligere liniechef i Color Line Terje Marcussen, som nu er med i den norske investorgruppe. Og selv om Color Line ikke er direkte involveret i projektet, hilses det dog velkomment af rederiet, som længe har ønsket et projekt, der kan tiltrække norske turister hele året.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.