Kæmpe reception for genåbnet hotel

Fra venstre Spies-direktør, Jan Vendelbo, Brøchner Hotels’ direktør, Karim Nielsen, og Susanne Nordenbæk, chefkonsulent i Dansk Erhvervs afdeling for bl.a. hoteller.

Fra venstre Spies-direktør, Jan Vendelbo, Brøchner Hotels’ direktør, Karim Nielsen, og Susanne Nordenbæk, chefkonsulent i Dansk Erhvervs afdeling for bl.a. hoteller.

HOTELLER: Der var op mod 600 tilmeldt, da flotte Hotel SP34 under Brøchner Hotels i går fejrede sin genåbning. Københavner-hotellet var lukket for renovering og næsten fordobling af antal værelser fra jul til sidste måned.

Der var kindkys og kendisser, da Brøchner Hotels præsenterede 600 indbudte for resultatet af de 60 mio. kr. brugt på udvidelse og opgradering af det københavnske Hotel SP34. SP er en forkortelse for Sankt Peders Stræde, hvor den nye del af hotellet ligger. Det tidligere Hotel Fox har ifølge Brøchner Hotels kategorien 4 stjerner+.

For de mange millioner har hotellet fået næsten dobbelt så mange værelser og er ifølge kædens direktør, Karim Nielsen, ”Københavns eneste rigtige boutique-hotel.”

Hotel SP34 har nu 118 værelser, herunder 13 suiter. Siden åbningen har det haft en gennemsnitsbelægning på 70 pct., sagde Karim Nielsen forleden til standby.dk

Der er mange flotte detaljer i det genåbnede hotel – f.eks. har gulvtæpperne på gangene samme ”mønster” som asfalten i Sankt Peders Stræde. Der er store vinduer i nogle af værelserne og generelt skal værelserne give indtryk af, at man blot bor i en lejlighed i Københavns latinerkvarter omkring universitetet.

I midten af juni er SP34’s MICE-lokaler klar. Hotellet har to á la carte-restauranter samt sin biograf, et ”screen room,” med plads til 25 personer. Det er også klar i midten af juni.

Ejer af de foreløbig tre Brøchner Hotels, Søren Brøchner-Mortensen, bød sammen med Karim Nielsen velkommen til de mange gæster og sagde i sin tale: ”Vi skal gøre det kort, ingen gider høre på os. Men det daværende Fox Hotel var slidt ned, derfor var vi glade for at overtage nabobygningen i Sankt Peders Stræde og skabe et boutique-hotel i superklassen.”

Brøchner Hotels omfatter ud over SP34 også Hotel Danmark ved Københavns Rådhus samt Hotel Astoria ved Hovedbanegården. De tre Brøchner-hoteller i det centrale København har tilsammen 299 værelser.

Blandt nyhederne ved mega-receptionen i går var, at Lise Egenius er blevet hotelchef for SP34. Hun er kendt i hotelbranchen, hvor hun i en række år bl.a. var hotelchef for Guldsmeden Hotels.