Kampagne skal beholde UK i EU

0
Irske Ryanairs koncernchef, Michael O’Leary, med ’reklameskilt’ for hvorfor Storbritannien skal blive i EU.
Irske Ryanairs koncernchef, Michael O’Leary, med ’reklameskilt’ for hvorfor Storbritannien skal blive i EU.

TURISME: 23. juni skal Storbritannien have vejledende folkeafstemning om at forblive i EU. Topchefer i Easyjet, London Heathrow og Ryanair anbefaler et ja.

Nogle af de største navne i den britiske rejsebranche anbefaler Ja når Storbritannien 23. juni stemmer om man skal blive i EU – eller forlade det europæiske samarbejde. Et farvel til EU kaldes ”Brexit.”

Koncerncheferne i Easyjet, Carolyn McCall, i Ryanair, Michael O’Leary, plus cheferne for lufthavnene i Heathrow, Gatwick og Manchester har underskrevet en opfordring i avisen The Times til at blive i EU. Det samme har 200 britiske erhvervsledere gjort.

Opfordringen i Times siger, at et Storbritannien uden for EU vil stille landet svagere og give økonomiske udfordringer.

“Det britiske erhvervsliv behøver fortsat uhindret adgang til de 500 mio. borgere i EU for at kunne vokse, investere og skabe nye arbejdspladser,” hedder det og tilføjes: ”Ved at forlade EU vil Storbritannien fraskrive sig nye investeringer, det vil true arbejdspladser og vores økonomi. Storbritannien vil være stærkere, sikrere og bedre tjent med at forblive i EU.”

Og koncernchefen i Europas største flyselskab med over 105 mio. årlige passagerer, irske Ryanairs Michael O’Leary: ”Storbritannien får intet ud af at være som Norge, der står uden for EU – og uden for indflydelse. UK’s vækstmuligheder vil være stærkere ved at blive i EU.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz