Kap Verde som vinterrejsemål

Der bor 30.000 på Kap Verde – af dem 6.250 i Santa Maria på øen Sal, hvor Spies lander i lufthavnen. Byen byder på et rigt restaurationsliv med bl.a. ’alt godt for havet’.

Spies er til vinter klar med et alternativ til De Kanariske Øer, der oplever et boom i turister fra hele Europa. Alternativet hedder Kap Verde – en øgruppe ca. 500 km ud for Senegal på Afrikas vestkyst.

Spies flyver til Kap Verde med Thomas Cook Airlines Scandinavia, som indsætter sin Airbus A330-300 på flyvningen mellem København og øen Sal. Flyet kan tage cirka 400 passagerer. Flyet gennemfører hjemrejsen på seks timer og 30 minutter uden mellemlanding – cirka to timer hurtigere end andre fly, der begge veje må tanke på en af De kanariske Øer eller i Lissabon.

”Vi har sæsonpremiere den 18. oktober og flyver hver onsdag frem til den 28. marts. Vi starter med 13 hoteller i og omkring byen Santa Maria på øen Sal – mange tilhører kvalitetskæden Melia”, siger kommunikationschef Torben Andersen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.