Kendt chef stopper i rejsebureau

0
Michael Jensen.
Michael Jensen.

TURISME: Efter små tre år på posten er produktchef i stort dansk ferierejsebureau stoppet pga. ”omstruktureringer.”

52-årige Michael Jensen kom i 2013 til Risskov Travel Partner som produktchef fra et tilsvarende job i Spies afdeling for individuelle rejser og fik sæde i det jyske rejsebureaus nye kontor i København, der var åbnet samme år.

Men Michael Jensen er nu stoppet hos Risskov, erfarer standby.dk, hvilket bekræftes af Michael Jensen, der siger: ”Jeg er blevet opsagt som led i en omstrukturering i Risskov Travel Partner og er fratrådt. Jeg har ikke et nyt job, men nyder livet og tænker mig rigtig godt om. Jeg er i kontakt med mit netværk og synes, jeg har en god plan for fremtiden. Mere konkret vil jeg ikke være i øjeblikket.”

Michael Jensen begyndte i rejsebranchen i 1992, da han kom til det daværende Gate Eleven, ejet af Kai Dige Bach. Gate Eleven blev i 2000 købt af Scandinavian Leisure Group, forgængeren for My Travel og senere Thomas Cook. Spies i Danmark hører i dag under Thomas Cook Northern Europe.

Risskov Travel Partner, der næste år har 25 års jubilæum, er et af Danmarks store leisurebureauer med speciale i individuelle rejser til USA og Canada samt Australien og New Zealand. Hertil kommer et omfattende program med rundrejser med dansk rejseleder i og uden for Europa.

Risskovs adm. direktør, Annelise Dam Larsen, sagde i går til standby.dk: ”Michael og vi er skilt i bedste forståelse og uden dramatik. Men for at stå bedre i fremtiden, måtte vi lave omstrukturering. Vi har en medarbejder, der snart kommer tilbage fra barsel, hun overtager Michaels job. Vi har også flyttet rundt på nogle andre medarbejdere og i øvrigt ansat en ny marketingschef, der begynder næste måned.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz