Kendt hotel forlader Best Western

0

mercur hotel københavnHOTELLER: Københavnsk hotel, der tidligere var ejet af Simon Spies, vil være fri til at ”prisfastsætte, hvilket Best Western ikke giver mulighed for,” hedder det.

Det nuværende Best Western Mercur Hotel ved Vesterport Station skifter fra årsskiftet navn til Copenhagen Mercur Hotel. Bygningen ejes af Hotel Property Group, der har opsagt samarbejdsaftalen med Best Western Nordic.

Mercur-hotellet har 119 værelser – det var tidligere Simon Spies hovedkvarter, hans kæmpekontor blev siden til tre værelser, 103, 104 og 105, ligesom rejsekongen havde tennisbane i hotellets gårdhave.

Opsigelsen af samarbejdet med Best Western ”sker helt udramatisk og bestyrelsen og direktion af Mercur Hotel takker Best Western for et godt og loyalt samarbejde i en årrække,” hedder det i pressemeddelelse, der tilføjer: ”Men HPG (Hotel Property Group) ønsker at være fristillet til at markedsføre og prisfastsætte værelserne på Mercur Hotel på bedste vis, hvilket Best Westerns IT-systemer og platforme, efter HPG’s mening, ikke giver tilstrækkelig mulighed for.”

Mercur Hotel åbnede sidste år en etage med 10 suiter og totalrenoverede en stor del af de øvrige værelser. De resterende værelser renoveres i første kvartal af 2016.

Alene i Danmark har Best Western ca. 25 medlemshoteller.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz