Kendt hoteldirektør runder de 50

Jørgen Christensen.

Jørgen Christensen.

Jørgen Christensen fylder 50 år i morgen – han har været salgschef på Hotel d’Angleterre, i Wonderful Copenhagen, han var med til at starte Ferie for Alle i Herning og har de seneste 10 år været direktør for Small Danish Hotels.

Midtjydens erhvervskarriere begyndte i trælastbranchen og fortsatte i tekstilbranchen. Herefter fulgte ti år i København hos hhv. Hotel d’Angleterre og Wonderful Copenhagen.

Derefter gik turen retur til Jylland, og fra den private base i Egå kørte han i fire år til MCH Messecenter Herning, hvor han sammen med direktør Georg Sørensen startede Ferie for Alle. Efter Messecenter Herning blev næste stop det nuværende arbejde som adm. direktør på Small Danish Hotels hovedkontor i Horsens.

Fritiden tilbringes med familien, og som gammel divisionsfodboldspiller fylder sporten stadig meget. Næste udfordring er et halvmaraton den 9. juni i Aarhus.

Der er ikke melding om nogen reception i forbindelse med den runde fødselsdag.

x

Læs Også

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.