Kendt kursuscenter nedbrændt

0

Lisegaarden totalHOTELLER: Mange danske firmaer har brugt Lisegården i Liseleje til kursusophold, men i weekenden nedbrændte de smukke gamle bygninger, dateret tilbage til 1722.

Lisegården var en smuk og moderniseret kursusbygning tæt på centrum i Liseleje, hvor det første af det trelængede kursuscenter formentlig er opført helt tilbage i 1722.

Det kunne have været omdrejningen i en Morten Korch film og har også været med i en TV-serie, men har i flere år forsøgt at begå sin på et benhårdt marked for kurser og konferencer. Mange store og kendte firmaer har brugt Lisegården til eksterne kurser, men det er ingen hemmelighed, at der har været svære tider undervejs. Blandt kunderne var flere flyselskaber. Stand By havde en reportage fra Lisegården i marts for tre år siden.

Nu er det sket. De smukke bygninger er nedbrændt til grunden i weekenden i en brand, der opstod i den stråtækte bygning. Man mistænker i første omgang en eller flere rispapirlamper, sendt op i luften tæt på Lisegården fra en privat fødselsdag.

Politiet har fundet enkelte rispapirlamper i området og anser det for sandsynligt, at de kan have antændt bygningerne. Men man fortsætter undersøgelserne for at se, om der kan være andre grunde til branden.

Selve branden afbrød et sølvbryllup med 28 gæster, men ingen kom noget til.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz