Jens Juliussen bliver fra august travel trade og marketingdirektør hos Related. PR-foto.

Kendt rejsebrancheprofil i nyt job

Jens Juliussen, kendt fra sin tid hos Spies og Thomas Cook-gruppen, skifter til det danske repræsentationsbureau Related, der blandt andet arbejder med turismedestinationer.

Related og dets såkaldte brand experience-bureau First Coffee, der er specialiseret i den danske turismebranche, opruster inden for rejsebranchen og marketing. Fra august tiltræder Jens Juliussen, som mange i rejsebranchen kender som forhenværende chef for produktudvikling hos Thomas Cook Northern Europe (i dag Nordic Leisure Travel Group), og som hos Related bliver travel trade & marketingdirektør.

Han kommer senest fra en stilling som kontraktchef hos det nordiske incoming-bureau Tour Partner Group Nordics (tidligere Trans Nordic Tours).

Jens Juliussen skal være med til at udvikle Relateds kompetencer inden for rejsebranchen og marketing, mens også fungere som seniorrådgiver for First Coffees kunder i den danske rejsebranche inden for produktudvikling, trends og marketing, hedder det i pressemeddelelse.

Jens Juliussen, der hos Related får base i sin hjemby, Stockholm, har over 25 års erfaring fra rejsebranchen og skal være med til at udvikle og styrke Relateds kompetencer inden for trade og marketing.

”Jens skal bidrage til at udvikle vores kompetencer inden for rejsebranchen – herunder produktudvikling og relationer til flyselskaber og rejsearrangører. Jens får en vigtig rolle i forhold til at tage vores kunders marketingaktiviteter, -kampagner og -tiltag til næste niveau, ligesom han vil få ansvar for udvikling af nye formater og arbejdsgange på disse områder,” siger Henrik Koch, direktør hos og ejer af Related, og fortsætter:

”Jeg er stolt og beæret over, at en så stærk profil som Jens har vist interesse for at blive en del af Related, og jeg glæder mig meget til, at han bliver en del af holdet.”

Flere opgaver
Jens Juliussen vil også fungere som seniorrådgiver for First Coffees kunder i den danske rejsebranche inden for produktudvikling, trends og marketing.

”Jens har et helt unikt og yderst solidt kendskab til, hvordan tingene fungerer “på den anden side”, både hos rejsebureauer og hos incoming-bureauer. Derfor kan han for eksempel rådgive danske destinationer om udvikling og etablering af inbound-pakker og -muligheder. Sammen med First Coffees kompetencer inden for marketing, branding og brugeroplevelser, kan vi nu for alvor tilbyde 360 graders rådgivning om, hvordan aktører og destinationer kan udvikle deres brand og tiltrække nye målgrupper og markeder,” siger Henrik Koch.

Jens Juliussen startede i 1985 hos Spies, først som area manager og senere som produktansvarlig. Siden var han i 15 år ansat contracts- resort- and service manager hos Scandinavian Leisure Group i Stockholm. I dag kender mange ham primært for hans rolle hos Thomas Cook Northern Europe hvor han frem til 2018 var produktionschef for koncernens charterprodukt, samt chef for produktudvikling indenfor dynamisk pakketering, for eksempel pakkerejser med rutefly og hotel.

”Jeg glæder mig til at blive en del af Relateds team og være med til at præge virksomhedens videre rejse. Det føles som det næste helt naturlige skridt for mig at indtage pladsen på “den anden side af bordet” og således være med til at realisere det store potentiale i at udvikle forretningen, etablere nye partnerskaber samt styrke markedsføringen med henblik på at nå frem til nye markeder og kunder,” siger Jens Juliussen.

Related håndterer PR-, kommunikations- og repræsentationsopgaver for internationale rejsemål på det danske, svenske, norske og finske marked. Kundelisten tæller blandt andet turistrådene for Dubai, Flandern (i Belgien), Geneve, Grindelwald i Schweiz, Irland, Japan, Maldiverne, Mallorca, Malta, Portugal og The Great American West (Idaho, Montana, Wyoming, North Dakota og South Dakota). Related har hovedkontor i Aarhus og et filialkontor i Stockholm.

Relaterede artikler:

Turismekonkurrenter i tættere samarbejde

Japans Turistråd klar med ny nordisk repræsentant

Qatar på jagt efter flere nordiske turister