Kendt rejsejournalist forlader Berlingske

0
Dyrelivet har altid haft Judith Betaks store interesse, når hun rejser ud i verden. Her i nærkontakt med løver i Sydafrika.
Dyrelivet har altid haft Judith Betaks store interesse, når hun rejser ud i verden. Her i nærkontakt med løver i Sydafrika.

UDLICITERING: Allerede fra næste uge udliciteres Rejseliv i Berlingske til et marketingfirma, og hele redaktionen opløses. Den mest rutinerede af alle har valgt at blive fritstillet.

Hun kom til Berlingske Tidende i 1993 efter en halv snes år på BT og blev straks dus med rejsestoffet på rejseredaktionen og i Rejseliv, hvor hun har været lige siden. På tirsdag er det forbi med den arbejdsopgave for rejsejournalist Judith Betak.

Rejselivsredaktionen i Berlingske udliciteres til firmaet Wunderkit, og Judith valgte at takke nej til en opgave på web redaktionen og blive fritstillet. De to andre faste medarbejdere ud over praktikanter, Lars Johansen og Gitte Holze, bliver på Berlingske i nye funktioner. Lars Johansen er også næstformand i Danske Rejseskribenter.

”Jeg skal ikke udtale mig om Rejselivs fremtid, men det bliver i hvert fald en markant ændring. Jeg håber man ved, hvad man gør. Selv har jeg valgt at blive fritstillet. Nu må vi se, om der er nogen, der kan bruge noget af det, jeg kan. En opgave i ny og næ ville da være perfekt, ” siger Judith til standby. dk.

Næppe nogen journalist har i moderne tid rejst så meget rundt i verden og skrevet så mange linjer om rejsebranchen som hende. Noget som hun har høstet stor anerkendelse for er, hvis der var et interessant pressemøde eller arrangement, mødte hun altid op. Ud fra den betragtning, at der nok altid var en historie at få med hjem. Også når det kunne være svært med nye arbejdsbetingelser de senere år.

”Det er meget, meget ærgerligt, at det skulle gå sådan,” siger rejseredaktør Lars Johansen, som nu overgår til en stilling som redigerende på ind-og udland samt business redaktionen.

Der er nu kun Politiken tilbage af de store landsdækkende medier med egen rejseredaktion..

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz