Kenya Airways lander pris som Afrikas førende flyselskab

Kenya Airways’ nye koncernchef, polske Sebastian Mikosz, tildelte æren for årets World Travel Award til sine ansatte.

LUFTFART: World Travel Awards fortsætter med at uddele priser med arme og ben. Alle priserne er sikkert velfortjente.

Senest har World Travel Awards uddelt sine mere end mange priser i Afrika. Her fik Skyteam-medlemmet Kenya Airways for andet år i træk prisen som Afrikas Førende Flyselskab.

World Travel Awards gav også Kenya Airways prisen som flyselskabet med den bedste business class blandt de afrikanske flyselskaber – for femte år i rap.

World Travel Awards udøste i år sine afrikanske priser ved en gallaceremoni i Rwandas hovedstad, Kigali.

Kenya Airways, der er med i Skyteam-Alliancen, flyver på verdensbasis sine tre mio. årlige rejsende til 42 lufthavne i Afrika og samlet til 53 lufthavne på verdensplan. Dets flagskib er Boeings B787 Dreamliner og Kenya Airways’ hovedlufthavn er Jomo Kenyatta i Nairobi.

x

Læs Også

Ny lov om flydrift på vej i USA

Kongressen i USA forbereder en lov om bedre plads på flyene og bedre forbrugerbeskyttelse. Der er også krav om en kulegravning af de mange forsinkelser i amerikansk flytrafik.

Turistdirektør håber på flere easyJet-ruter

Direktøren for VisitAarhus glæder sig over de kommende easyJet-ruter til Aarhus – og har forslag til andre ruter der kunne flyves til lufthavnen i Aarhus.

Lufthavn importerer mange passagerer til langruter

Helsinki, Keflavik i Island og Amsterdam er blandt de 10 lufthavne, hvorfra der flyver flest rejsende til Københavns Lufthavn for at skifte til langrutefly.

Langsom vækst for kvinder som piloter

Stadig flere kvinder bliver piloter, men stigningen går ikke hurtigt. Kun 3 europæiske flyselskaber er blandt de 20 i verden med flest kvinder i cockpittet.

BA skælder ud på London Heathrow

Den er alt for lange ventetider ved paskontrollen i London Heathrow – passagererne kan stå i kø i timevis, lyder det fra British Airways’ koncernchef.

Dansker chef for Norwegians 6.000 kabineansatte

Tidligere chef for kabinepersonalet hos SAS i Københavns Lufthavn og senest Director Cabin Crew i det norske rekrutteringsselskab OSM Aviation er netop blevet øverste ansvarlige for samtlige Norwegians kabineansatte.