Kenya Airways lander pris som Afrikas førende flyselskab

Kenya Airways’ nye koncernchef, polske Sebastian Mikosz, tildelte æren for årets World Travel Award til sine ansatte.

LUFTFART: World Travel Awards fortsætter med at uddele priser med arme og ben. Alle priserne er sikkert velfortjente.

Senest har World Travel Awards uddelt sine mere end mange priser i Afrika. Her fik Skyteam-medlemmet Kenya Airways for andet år i træk prisen som Afrikas Førende Flyselskab.

World Travel Awards gav også Kenya Airways prisen som flyselskabet med den bedste business class blandt de afrikanske flyselskaber – for femte år i rap.

World Travel Awards udøste i år sine afrikanske priser ved en gallaceremoni i Rwandas hovedstad, Kigali.

Kenya Airways, der er med i Skyteam-Alliancen, flyver på verdensbasis sine tre mio. årlige rejsende til 42 lufthavne i Afrika og samlet til 53 lufthavne på verdensplan. Dets flagskib er Boeings B787 Dreamliner og Kenya Airways’ hovedlufthavn er Jomo Kenyatta i Nairobi.

x

Læs Også

Stewardesser får lov til at gå i bukser

De 7.000 kvindelige kabineansatte hos Cathay Pacific slipper for krav om at gå i uniformsnederdele. Det skyldes også, siger fagforening, #MeToo-bevægelsen på sociale medier mod seksuelle krænkelser af kvinder.

Air New Zealand får hidtil længste rute

Med en flyvetid på 16 timer åbner Star Alliance-medlemmet i november ny direkte rute til en af verdens største lufthavne. Som led i aftalen øger amerikansk flyselskab på New Zealand.

Lufthansa med tre nye A380-ruter fra München

Lufthansa har flyttet fem af sine 14 Airbus A380 til München, hvorfra de skal dække det stigende behov for langdistanceflyvninger.

Flyselskab klar med flyvende smølfer

Brussels Airlines har netop præsenteret endnu et fly med en særbemaling - en hyldest til den belgiske tegneserie Smølferne, der i år fejrer 60 års fødselsdag.

BA, Lufthansa og Air France størst på USA fra Europa

Antallet ombordstegne passagerer på internationale flyvninger fra USA blev sidste år i alt 223,4 millioner – der var 5 udenlandske flyselskaber på Top 10.

Flyselskaber drøftede kampen om kunderne

Rejsebureauer med et simpelt produkt vil dø. Omvendt har rejsebureauer en kontakt til kunden, flyselskabet ikke har, lød det, da ekspertpanel debatterede fremtidens luftfart på møde i København.