Kidnapning som ferieaktivitet

Et af selskabets turistydelser er at forfølge, kidnappe og bagbinde aktivitetshungrende turister og spærre dem inde et par timer. Prisen for en sådan behandling er 6.700 kroner, men det er blot standard-versionen. For dem, der ønsker individuelt designede kidnapninger, er der mulighed for at indlægge flugtforsøg, speedbåds- eller helikopterjagt, men så bliver prisen tilsvarende højere, skriver ekstrabladet.dk.

Ifølge selskabets stifter, George Cexus, er der blandt kunderne en del, der dyrker kampsport og søger anderledes udfordringer, mens en anden del har behov for at få afprøvet deres frygt og fobier.

 

Eksterne medarbejdere skal sikre, at ’ofrene’ ikke kommer til at lide fysisk eller psykisk overlast og ’ofrene’ kan selv afbryde seancen ved at nævne et særligt stop-ord. I øvrigt kan kidnapningen ikke foræres til andre som en gave.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.