Kilroy eneejer af Horizons A/S

australia-working-holiday-surfers-at-beach-1280x720De tidligere ejere af Jysk Rejsebureau sælger deres aktier i Horizons A/S, resultatet af fusionen mellem Jysk Rejsebureau og Kilroy Denmark.

Selskabet har leveret pæne resultater i 2011 og 2012, og er tilbage i vækstsporet.

Birgitte & Mogens Jacobsen, tidligere eneejere af Jysk Rejsebureau, tog med fusionen i 2010 skridt mod at fremtidssikre ejerskabet af Jysk Rejsebureau. ”Nu er tiden inde til at lade ejerskabet gå helt over til Kilroy og fuldende generationsskiftet”, siger Mogens Jacobsen.

Ole Ærthøj, der i fusionsperioden har været direktør for Horizons, sælger ligeledes sine aktier til Kilroy International, som hermed er eneejer af Horizons A/S.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.