Kinesisk togoperatør på svensk hovedrute

mtr_express_trainJan Tallroth, nytiltrådt markeds- og salgschef hos MTR Express, den Hong Kong-baserede togoperatør, som til marts vil starte på ruten Stockholm-Göteborg, fortæller, at det første togsæt kommer i denne uge.

”Vi modtager de tre første af i alt seks tog. De er bygget af Stadler i Schweiz og skal nu testkøres i Sverige. Alle, der har prøvet dem er ovenud tilfredse”, siger han til travelreport.se.

De resterende tre tog skal komme i august, hvor MTR Express har til hensigt at køre ikke mindre end otte afgange hver hverdag mellem Stockholm og Göteborg, samt tre på lørdage og to på søndage.

Udgangspunktet kapacitetsmæssigt er 244 pladser, men flere vogne kan kobles på i højsæsonen. Rejsen vil vare godt tre timer, med stop i Södertälje, Skövde og Herrljunga.

Afgangene lægges nu ind i rejsebureauernes bookingsystemer med Amadeus i spidsen.

”Der bliver attraktive tilbud for forretningsrejsende, studeende og familier. Der er kun én klasse på toget og man betaler ekstra for fleksibilitet og måltider”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.