Klar med nye service-ambassadører

service ambassadører 1TURISME: Danske Help@ahead.dk præsenterer nye servicemindede medarbejdere for rejsebranchen 29. januar på First Hotel Kong Frederik i København.

Ved sammenkomsten inviteres virksomheder i servicebranchen til at møde nyuddannede Service Ambassadører. På workshoppen kan man effektivt screene mulige kandidater, som alle er klar til at starte nyt job med hurtig tiltrædelse, lyder det fra Help@ahead.dk

Service-ambassadørerne besidder forskellige kompetencer og erfaring, men deres fælles passion handler om service og at arbejde med mennesker.

På Workshop med Service Ambassadørerne kan der mødes 50 nyuddannede Service Ambassadører som alle er ledige og brænder for karriere i servicebranchen.

De har været gennem seks ugers intensivt kursus med dygtige undervisere, der har været fokus på: gæste/kundeservice, salg & revenue management, interkulturel forståelse, klagehåndtering og personlig kommunikation. Projektansættelse er nogle af mulighederne for, at ansætte disse servicemindede kandidater.

Help@ahead vil gerne i dialog med flere virksomheder i service- og turismebranchen. Det kunne f.eks. være et samarbejde omkring dele af undervisningen, hvor Service Ambassadørerne kommer til virksomhederne og gennemfører undersøgelser. Her belyses hvordan Service Ambassadører opfatter servicen i butikken, restauranten, hoteller mm. målt på serviceparametre.

Læs mere på: Helpahead.dk, herunder om tilmelding