Klar med USA Travel Show

Las Vegas, Nevada, USA, The StripI dag slår Discover America Denmark dørene op for sin USA-messe for rejsebranchen. USA Travel Show giver de 300 tilmeldte mulighed for at møde 60 amerikanske turistorganisationer, attraktioner, flyselskaber og incoming-bureauer på Hotel Marriott i København.

Dagen starter med et pressemøde for Las Vegas klokken 12. USA Travel Show er åben fra klokken 17, og klokken 17.30 byder den Amerikanske Ambassadør, Rufus Gifford, velkommen.

Direktør for Discover America Denmark, Karin Gert Nielsen, glæder sig over den store interesse: ”USA Travel Show er alletiders mulighed for at skabe gode kontakter til de amerikanske leverandører og få en fornemmelse af alle de store rejseoplevelser, USA byder på. Den amerikanske turistbranche har for alvor fået øjnene op for det skandinaviske marked.”

I 2013 besøgte over 1,2 millioner skandinaver USA, og alt tyder på, at dette tal bliver overgået i 2014.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.